Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Do założenia tego tematu zmusiła mnie syutuacja, tzn wyraziłem swoją opinię na temat ceramizera w http://forum.samnaprawiam.com/konkurs-co-ty-wiesz-o-ceramizerach-vt3678.htm Opinia ta została usunieta. Więc jakie zadnie macie na temat tego srodka? Bo ja jakoś niewierzę tej firmie produkującej owy ceramizer, dla mnie są oszustami i naciagaczami. Nakręcili filmik z polonezem i hondą jak pokonuja kilometry bez smarowania. Moim zdaniem jest to mocno naciagane bo raz że korek spustu oleju w ogóle powinien być odkrecony a dwa taki testy powinien też zahaczyć o jazdę po górach. Poza tym ten ceramizer powinien być przebadany na aparacie czterokulowym w obecności kilku kilkunastu losowo wybranych swiadków najlepiej z dobrym wykształceniem mechaniczno-technicznym.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 dla mnie są oszustami i naciagaczami Kup, wypróbuj i potem rzucaj oskarżeniami. Nikt Ciebie nie zmusza do stosowania tego preparatu. powinien być odkrecony a dwa taki testy powinien też zahaczyć o jazdę po górach Ten test mial chyba cos innego przekazac... Więc jakie zadnie macie na temat tego srodka? Nie mam zdania. Wiem ze cos takiego jest, wiem do czego słuzy ale nigdy nie stosowałem i raczej nie użyje.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 1. http://forum.samnaprawiam.com/regulamin-forum-vt9.htm 4.5. Posty nie mogą obrażać w żaden sposób innych osób zarejestrowanych na forum i osób postronnych. Rozumiem, że kupiłeś, wlałeś, zniszczyłeś silnik ale oni obiecywali cud? Jeśli nie, to: Kup, wypróbuj i potem rzucaj oskarżeniami. Nikt Ciebie nie zmusza do stosowania tego preparatu. Dla mnie nie mając konkretnego argumentu, nie masz prawa wypowiadać się w ten sposób: dla mnie są oszustami i naciagaczami. Za to dostajesz ode mnie nagrodę. 2. Marka: __Model: __ Oznaczenie silnika (symbol): __ Zarejestrowałeś się tylko po to, żeby krytykować ceramizery? Znajdź sobie inne miejsce, podaj producenta do sądu, jakkolwiek uważasz, ale masz tylko 2 opcje: - uzupełnisz profil i będą tgam dane, jakie być powinny - po stwierdzeniu logowania i braku reakcji usuwam twoje konto I proponuję dać sobie na wstrzymanie z oskarżeniami bez konkretnych podstaw, bo ani to nie jest grzeczne ani tym bardziej zgodne z prawem. Temat zamykam, bo jest zwykłym śmieciem, a jego założyciel najwidoczniej ma strasznie wolny tok myślenia, skoro nie wpadł na to, że jego posty sa nie na miejscu: wyraziłem swoją opinię na temat ceramizera w http://forum.samnaprawiam...rach-vt3678.htm Opinia ta została usunieta. Zapewne była tak samo elokwentna i kwiecista jak i ta powyżej...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zapewne była tak samo elokwentna i kwiecista jak i ta powyżej... dokładnie i Holcu ją wysłał w kosmos a kolega nadal konsekwentnie idzie w tym kierunku by obrazić zniechęcić nie wiem jak to nazwać, do takich wypowiedzi czy tez postów są specjalnie do tego przeznaczone portale na których możesz się wyżyć, obrazić na cały świat i okolice.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holcu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja tylko chciałem powiedzieć, że między innymi po to jest organizowany taki konkurs, by odrobiną wysiłku odpowiedzieć na te parę pytań by dostać się do etapu II w którym Użytkownik otrzyma bezpłatnie CERAMIZER, mogąc go wytestować !! Co do reszty nie będę się powtarzał, ale uważam tak jak koledzy powyżej, stąd powędrował post do kosza. Nie ma co się dalej rozwodzić nad tym tematem. Aczkolwiek temat otwieram, bo być może ktoś chciałby wyrazić swoją rzetelną opinie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi