Gość maniek02 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witajcie, Ostatnio żona do mnie mówi: W zafirze jak parkuje coś stuka Poszedłem, zobaczyłem, pomacałem, obejrzałem a mianowicie faktycznie - podczas kręcenia kiera tylko w prawo słychać stuki... postawiłem na uwalona poduszkę/ łożysko amora z przodu... wymieniłem złożyłem i ... dalej luzów nie ma bo na szarpakach byłem, lewa strona odpada bo ewidentnie dobiega stukanie z prawej, sprężyna OK co to może być ?? Ktoś coś podpowie bo za bardzo nie wiem gdzie dalej szukać... wspoma ?? magiel ?? ale to bardziej okolice kielicha, amora ??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Łącznik, sworzeń, końcówka drążka, magiel...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 jutro cd szukania.... jak jest podniesiony to nie slychac... dopiero jak stoi na kołach   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 postawić autko na kanał wejść pod niego i niech ktoś kręci kierownicą a ty nasłu*** ojejciujejciu! *** co i gdzie stuka.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 dlatego jutro będę grzebał bo ani wczoraj ani dzisiaj nie miałem nikogo kto by kręcił kiera, a ja pod spod   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 To czekamy na info   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 rozkładam ręce .... zostało mi wymienić Macphersona chyba ze siedzi magiel bo już sam nie wiem co innego, dla pewności dzisiaj jeszcze sprawdziłem czy krzyżak na kolumnie nie "stęka" ale nie... pod autem wczoraj siedziałem ja, szwagier i nic nie widać a jak się kreci to coś ewidentnie strzela...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dotknij ręką po układzie kierowniczym jak strzela to wyczujesz ten strzał w ręce   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A wiec problem rozwiązany.... to nie prawa strona a lewa... Lewy amor szlak trafiło podczas kręcenia kierą coś w nim strzela, trzeszczy myślałem ze łożysko ale nie... wczoraj jak zacząłem ruszać, podnosić, opuszczać to zaczął puszczać olej.... kuwa nowe amory trzeba zanabyć i w sobotę wymienić, przy okazji tu łożysko też nowe dam i chyba odbój bo wydawał się popękany...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Najlepiej wymienić cały komplet nie będziesz miał niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi