Gość worek51 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam Problem polega na tym ze miedzy 80 km/h - 100 km/h trzęsie całym samochodem.Tarcze przód wymienione,końcówki nowe,przeguby wewnetrzne i zewnetrzne nowe,koła przednie wyważone. Nie mam juz pomysłu,dodam ze z tyłem nic jeszcze nie robiłem.prosze o pomoc bo juz nie wiem za co sie brać.pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Luz na łożyskach mechanizmu różnicowego skrzyni? Krzywa półoś? Cyc na oponie?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Sprawdź wyważenie tylnych kół.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vodka Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 podnieś po kolei każde koło i poruszaj. Może któreś łożysko się kończy. U mnie po 1 tys km Optimal siadło aż koło było luźne   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi