maciekchn Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dziś stałem w korku około 10-15min było ruszanie ,hamowanie ,stanie, temperatura skoczyła na 110"C... Pamiętam latem tak miałem pojechałem do mechanika sprawdził i powiedział ze termostat otwiera i to że się grzeje jest wina że auto jest na LPG... Czy wasze auta też tak się grzeją? Moje to astra 1,6 94r z lpg   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 powiedział ze termostat otwiera i to że się grzeje jest wina że auto jest na LPG. Zmień mechanika albo powiedz mu, co by dilera zmienił lub palił po pół dżojnta - za mocne... Czy wentylator chłodnicy włącza się?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pewnie tak bo jeszcze korka nie wywaliło   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 To pewnie czy tak? Nie można zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko. Ustal to.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Przypomnij mi jak możesz jak załancza się wiatrak bo już zapomniałem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kurde czytając ten post rozwal mnie ze śmiechu Przypomnij mi jak możesz jak załancza się wiatrak bo już zapomniałem. jeden ze sposobów włączenia wiatraka to stanie w korku i czekanie z jednoczesnym nasłuchiwaniem czy się wiatrak włącza   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 albo wyjmij wtyke z czujnika i zmostkuj go to usłyszysz. a skąd wiesz ze 110 miałes? Skoro płynu niewywala to poprostu masz czujnik na 108 stopni z tego co kojarze.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Grzes997 chodziło mi bardziej o to jak sprawdzić sam silniczek wiatraka tzn tak jak napisał fifek a się zakręciłem i napisałem tak beznadziejnie Nie wiem czy miałem 110 czy też 108 czy może 100 wskazówkę miałem na 110 i rosło. A co do słuchania w korku to nie usłyszę bo mój wiatraczek jest cichy niczym "bzyk" komara hehe żartuje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sprawdź czy masz na chłodnicy zamontowany wyłącznik dmuchawy z dwoma kablami wyciągni te kable i daj je razem oczywiście zapłon włączony i daleko z palcami i krawatami od wiatraka bo Cię wciągnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jeszcze termostat sprawdzę ale czy do jego wyciągnięcia muszę rozrząd zdejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi