Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, mam pytanie czy majac w samochodzie immo i opelscanera(w domu/warsztacie:P) da rade wywalic to cholerstwo (immo)? Powoli szykuje sie na swapa i chciałbym wiedziec czy w razie problemów moge to wywalic. Jesli mozna to jak?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Słyszałem że można immobilizer wyciąć programowo z ECU ale tylko w ASO Ople Techem, a ArKos mówił że można to zrobić jakimś domowym sposobem hmm i będziemy to ćwiczyć na jego nowym silniku, może warto spróbować jakimiś domowymi sposobami uruchomić silnik pomijając immo, w poniedziałek skoczę do nas do aso i popytam kumpli czy jest taka możliwość i napisze co się dowiedziałem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Bede wdzieczny W opelscanerze sa jakies ustawienia dla immo, ale nie wiem co dokładnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Podaj mi jakie auto, rocznik i numer kompa. Można to zrobić przy pomocy Galetto 1250 poprzez OBD2, ewentualnie programator.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Astra GSi, rocznika nie znam, komp 0 261 203 017 lub 0 261 203 018   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 ECU Simtec 56 ?? Tu przyda się programator, trzeba sczytać układ:   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 motronic 2.8 a nie simtec simtec to już ecotec   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 dokładnie, motronic na DISie - ten nowszy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 W takim razie nie mam do tego sprzętu ani oprogramowania   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Czyli kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi