Gość marcin1561 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mam problem z centralnym zamkiem , jak chcę zamknąć z pilota to nie działa . Tak samo jak gasisz auto i wyciągasz kluczyk , to radio gaśnie . W moim przypadku to nie działa, natomiast jak zdejmę klemę - to jest ok aż do momentu odpalenia ,później znów to samo bezpieczniki ok wiec co może być przyczyną   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 a możesz to napisać bardzie składnie i nie takim ciurem bo ja na przykład nie za bardzo wiem gdzie sie kończy zdanie a gdzie sie zaczyna i czy kluczyk nie gaśnie po odłączeniu klemy czy radio ten post jest nieczytelny i stanowi po prostu bełkot najwidoczniej wagarowałeś na polskim i nie nauczyłeś się normalnie pisać żeby inni zrozumieli masz czas na poprawę tego postu do następnego logowania bo go wywale do kosza i tyle z tego będziesz miał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 wiec co może być przyczyną Może być uszkodzona kostka stacyjki trzeba by dokonać pomiarów czy po wyjęciu kluczyka jest odłączane napięcie w kostce. Arek udało mi sie rozszyfrować co kolega chciał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dziękuję za dostosowanie posta do standardów języka polskiego. Jak wyżej Grześ napisał... jak chcę zamknąć z pilota to nie działa Przypisać pilota poprzez wejście do auta, zamknięcie drzwi, włączenie zapłonu i naciśnięcie przycisku zamknięcia na pilocie. Zamek zamknie się i natychmiast otworzy. Możliwe też, że sam pilot jest zwalony i mikroprzełącznik zamknięcia po prostu nie działa. co może być przyczyną Może trzeba sprawdzić interfejsem, co na to moduł komfortu. On odpowiada za takie sprawy.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin1561 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 marcin1561, Dziękuję za podpowiedzi okazało się że cim jest uszkodzony . Już jest wszystko ok   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi