Gość kryspin19800 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam mam lagunę 1 2.0 benzyna z instalacją gazową wbitą w dowód.auto muszę sprzedać lub dać na złom bo blacharka się sypie a wartość napraw przekracza cenę auta i wartość mojego portfela.Czy mogę w serwisie gazowym te instalacje wymontować bo chcę ją przełożyć do następnego autaPozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Możesz tak zrobić a do dowodu wbijają na podstawie dokumentu wystawionego w serwisie gdzie będzie gaz montowany i musisz mieć aktualną legalizację butli.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale jak wyjmie instalację to jak sprzeda auto bez LPG a wbita jest w dowód?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1. wszystkie podzespoły muszą mieć homologację 2. jeśli JAKIKOLWIEK nie ma to trza nowy 3. II generacja nie przejdzie ze śrubą, musi być krokowy 4. trzeba mieć FAKTURĘ MONTAŻU i ważną homologację zbiornika 5. trzeba mieć świadectwo homologacji instalacji Inaczej się nie da.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi