Gość cita35 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam mam problem z zapalającą się żółtą kontrolką w opel vektra b 2.0 dti . Opisze dokładniej. Rano jest bardzo ciężką odpalić ,jak już odpali zapala się kontrolka z silnikiem wtedy samochód nie ma mocy ale po roszeniu i pojechaniu kawałek gaśnie i jest ok ,ale jak znowu się zatrzymam ponownie sie zapala i za każdym razem tak samo czy jest ciepły czy zimny problem jest ten sam .ostatnio wymieniałem akumulator i przez chwile nie było tego problemu i jeszcze dodam że jak pali się kontrolka i go zgaszę i ponownie chcę odpalić to słychać jakby na począdku nie chodził na wszystkie gary ale po chwili jest ok ale kontrolka pali się dalej .Proszę o szybką pomoc bo te autko ma w sobotę jechać na Holandje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Proszę o szybką pomoc bo te autko ma w sobotę jechać na Holandje Odpowiedź na Twoje pytanie jest w dziale poradniki a w odszukaniu tego co Cię interesuje pomocną jest zakładka "szukaj"   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cita35 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 szukałem i nie znalazłem podobnego tematu jak mój proszę o pomoc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 szukałem i nie znalazłem podobnego tematu jak mój proszę o pomoc Słabo szukałeś http://forum.samnaprawiam.com/elektrykakody-bledow-ich-odczyt-czyli-kontrolka-z-kluczem-vt255.htm?highlight=kontrolka   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cita35 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ale tam nie ma nic na temat co mnie interesuje ja mam dizla i mi nic to nie dało   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ale pisze, że diesle to tylko i wyłącznie interfejsem sie czyta. Co masz w tym przypadku niejasne?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cita35 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 chodzi o to czy moze ktoś mi pomóc w rozwiązaniu problemu bez podłączenia pod kompa   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Bez podłączania kompa masz dwa wyjścia: - wymienić pół samochodu i w końcu trafić - pójść do wróżki, ona przy odrobinie szczęścia wywróży co i jak   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cita35 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 bylem dzisiaj na kompie wyskakuje błąd P0400 układu krytycznego 2 proszę o pomoc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Kurde, nie gniewaj sie, ale czy ty jesteś z innego świata? Czytałeś podobno temat http://forum.samnaprawiam.com/elektrykakody-bledow-ich-odczyt-czyli-kontrolka-z-kluczem-vt255.htm?highlight=kontrolka Nie widzisz tam kodów błędów rozpisanych? Kurna, człowieku, jesteś aż takim leniem? Masz Panie Hrabio: 0400 Nieprawidłowy sygnał zaworu EGR A jak jeszcze raz zauważę, że odpowiedź jest na forum podana w poradnikach, a Ty zadajesz w tej materii pytania bez uprzedniego przejrzenia, to zaręczam, że w ramach nauczki przez kilka tygodni będziesz mógł jedynie czytać. Zmuszę Cię do wygonienia lenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi