holcu Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Padło dziś pytanie za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego : Hej mam pytanie odnosnie tego kodowania jak dorobie kluczyk to tak go zakoduje czy potrzebny jest ten kod z karty jak pytalem to mowili mi ze dorobic kluczyk do astry mozna tylko w serwisie dorobic jak mozesz prosze o odpowiedz dziekuje Proszę o Wasze rady !!   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 http://forum.samnaprawiam.com/topics34/elektronika-dorabianie-kodowanie-kluczykow-opel-vt320.htm#647 polecam jako lekturę - sporządziłem "ad hoc" w związku z powstałym problemem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dziekuje koledzy za odpowiedz odnosnie dorobienia kluczyka niestety czeka mnie wizyta w serwisie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi