Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj:

- tylna klapa do calibry igła, z plastikami, elektryką, silniczkiem wycieraczki, szybą

- zbiornik paliwa z rurami i pompą paliwa

- szyby lewych drzwi

- tylne szyby (2 lewe, jedna prawa)

- dwie klamki wewnętrzne igła

- kierownica obszyta skórą w niezłym stanie, wersja z airbagiem + taśma airbag (zwijka) pod kierownicą

- plastiki deski rozdzielczej (nawiewy, obudowy wyłączników itp)

- 2 komplety czujników ruchu we wnętrzu (oryginalne GM)

całość 70zł + koszty dojazdu (30km w jedną stronę) 8-):-P

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość GrzECHO
dzisiaj:

- tylna klapa do calibry igła, z plastikami, elektryką, silniczkiem wycieraczki, szybą

- zbiornik paliwa z rurami i pompą paliwa

- szyby lewych drzwi

- tylne szyby (2 lewe, jedna prawa)

- dwie klamki wewnętrzne igła

- kierownica obszyta skórą w niezłym stanie, wersja z airbagiem + taśma airbag (zwijka) pod kierownicą

- plastiki deski rozdzielczej (nawiewy, obudowy wyłączników itp)

- 2 komplety czujników ruchu we wnętrzu (oryginalne GM)

całość 70zł + koszty dojazdu (30km w jedną stronę) 8-):-P

Kupiłeś to wszystko w cenie złomu :shock:

To się nazywa bargain offer :-D

Prawie nowy filtr stożkowy Pipercros kupiłem za 10zł po czym stwierdziłem ze za duży i nie zamontowałem go, po czym sprzedałem za prawie 250zł :P

wzmacniacz earthquaker z 1992 roku za 40zł miał 4x35W w RMS ale ważył :idea: 7 kg :idea: co oznaczało ze to jest sprzet i rzeczywiście tak było.

Czytając Wasze posty mogę jedynie pozazdrościć, ja takiego szczęścia nie mam do takich fajnych zakupów, no może raz mi się udało, przyszedł do mnie zrozpaczony klient i mówi za flaszkę oddam radio samochodowe Panasonic nie pamiętam modelu ale ma CD i czyta MP3, pytam co tak mało za niego chce może jakiś kradziony czy co, klient wykłada cały komplet radio, pudełko, gwarancje i paragon i mówi żona mu skasowała samochód i ma ochotę się napić wiec dałem mu na dobrą flaszkę a ja się cieszę radiem w Omedze.

no no :-x ale ArKos robię nową tubę, zrobie foty i powiecie że jestem :crazy: tuba jest w formie walca wkładanego w zapasowe koło które lata sobie po bagażniku

• 1 rok później...
Gość ziomalex121

to ja się też pochwale ja do swojej ibi 1.4 60KM w tym tygodniu kupiłem komplet xenonów 6000k za 23 GBP cyferblat z ibizy cupry za 20GBP system zdaknego otwierania/zamykania drzwi 20GBP i nówencje zestaw hamulcowy brembo za 30GBP