ArKos Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Sie pochwale pierwszy co w ostatnim czasie mi sie udało wyrwać: - komplet lamp angel eyes do calibry, używany, w jednej lampie urwane uchwyty i lekkie ryski na szkle - 100zł, cena nowych 549,- - gwintowane zawieszenie przednie vectra b bez amortyzatorów, kompletne - 90zł - fabryczne felgi alu 17" wzór gwiazda kapcie 5mm 225/40ZR17 astraIII/zafira b - 1100zł z oponami - kompletne tylne zawieszenie vectra b - sanki, wahacze, piasty, zaciski, tarcze itp - 50zł pomijam drobiazgi typu deska rozdzielcza do calibry za 10zł   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BeatleJohn Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Mnie udało się zdobyć komplet oryginalnych kołpaków do Hondy za free.Koszt na pewnym serwisie aukcyjnym dochodzi do 200 zł.Kołpaki były do odnowienia ale mata szklana, szpachla i spreje zrobiły cudo. Były właściciel chyba pluje sobie w brodę,bo wyglądaja jak nóweczki-zresztą w miarę wolnego czasu pochwale się swoją ko-Hanką w odpowiednim dziale.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To i ja pochwale sie: Wczoraj do swojej corsy kupiłem felgi stanadrd opla 14" z dwiema nowiutkimi oponami SAVA 175/70/R14 oraz dwie roczne oponki Michelin 185/70 R14 komplecik za 400 PLN dodam ze na dwie oponki mam gwarance pisemna 24 miechy a felgi w stanie dobry z plusem z dekielkami, śrubami, i nawet kluczyk do srub od dekli jest   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość to_maszzz Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 to ja też sie pochwale- ostatnio kupiłem do SC felgi mattig z oponami za 300zł- gdzie cena kompletu na portalach od 600 nawet do 1000 i dystanse po 10 zł   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ja wyszarpałem prawe i lewe lusterko do vectry B - podgrzewane i elektrycznie regulowane za 50zł/oba, oczywiście w kolorze aaaaa no i przepływomierz oryginalny do VB za 10zł i NOWĄ wiązke silnika do calibry za 122zł z vatem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 dzisiaj kupiłem do sasiada AUDI 80-B4 1.9 tdi przegub przedni- oryginał za..... 90 pln.... oczywiście nowy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 ja kupiłem w tym tygodniu kierunkowskazy clear (długie) używki za 50 zeta w super stanie (nowe na allegro ok. 120 zł) do golfa3 - 2 lata temu kupiłem rarytas - światła dzienne HELLA w miejsce standardowych halogenów do golfa3 na żarówkę 21W, nowe na allegro razem z kierunkami komplety są po 475 zł (i nie zawsze są dostępne).   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BeatleJohn Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Zakupiłem dokładki do civic-ka.Cena zwaliła mnie z nóg (oczywiście pozytywnie).Zostaje malunek pod kolor ale i tak taniej wyjdzie niż te co proponują na pewnym, handlowym portalu.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 tłumik remusa, prawie nowy, 137zł na allegro wylicytowałem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kałuż Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opel astra 1,6 8v lekko tuningowana w niemczech opłacona zarejestrowana 3000 z 5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi