Gość serfer Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mam problem po umyciu samochodu zaświeciła się kontrolka od drzwi i nie chce zgasnąć . Jak sprawdzić czujniki zamknięcia drzwi i gdzie są te czujniki bo nigdzie ich niewiedze . Plis i z góry dziękuje .[/b] Czujniki chyba działają bo lampa sufitowa przy otwarciu zapala się a przy zamykaniu drzwi gaśnie sprawdziłem wszystkie po kolei tylna klapa tak samo lampka w bagażniku zapala się i gaśnie , ale kontrolka zamknięcia drzwi cały czas świeci się.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dział niewłaściwy - patrz gdzie zakładasz tematy. Przenoszę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czujniki otwartych drzwi to pewnie te same ktore wlaczaja oswietlenie wewnetrzne. Swiatelko wewnetrzne tez swieci? Otwórz drzwi i sprawdz w okolicy zawiasów drzwi, ewentualnie slupka bedzie krancowka, pewnie gume szlak trafil i dostala sie woda   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A przypadkiem nie jest czujnik zintegrowany w zamku w drzwiach.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Nie wiem, to bylo przypuszczenie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 spoko też tego nie wiem na 100% ale tak coś mi świta.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serfer Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mam problem po umyciu samochodu zaświeciła się kontrolka od drzwi i nie chce zgasnąć . Jak sprawdzić czujniki zamknięcia drzwi i gdzie są te czujniki bo nigdzie ich niewiedze . Plis i z góry dziękuje .[/b] Czujniki chyba działają bo lampa sufitowa przy otwarciu zapala się a przy zamykaniu drzwi gaśnie sprawdziłem wszystkie po kolei tylna klapa tak samo lampka w bagażniku zapala się i gaśnie , ale kontrolka zamknięcia drzwi cały czas świeci się.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mógł się zawiesić kontroler kontrolek drzwi, spróbuj odpiąć klemę z akumulatora tylko sprawdź czy nie masz radia z kodem co nie narobisz sobie więcej roboty.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi