maciekchn Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam czy ktoś doradzi mi przetwornice która lepsza do auta z tych 3szt wszystkie sprawne 3mc gwar cena ta sama od znajomego. Dodam ze kiedyś miałem A i mi się sp....ila już...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja bym kupił nowe na 12-miesięcznej gwarancji. 200zł. W kolorowym kadecie są 3 lata i nic się nie zepsuło przez ten czas poza spaleniem jednego żarnika.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak już to weź B, takie przetwornica jak już prześwieciły trzy miesiące to będą nadal świecić, to co miało się w nich zepsuć dawno by się zepsuło teraz tylko czekać aż wyschną w środku kondensatory i przetwornica nie ruszy ale proces schnięcia troszkę trwa   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ok dzięki...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi