holcu Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. W pracy poruszam się samochodem dostawczym, który nie jest wyposażony w klimatyzację. Auto z racji swojego przeznaczenia nie posiada również szyberdachu a szkoda ... Najgorsze jest to, że auto to stało się moim pierwszym domem, bardzo dużo jeżdżę i brak klimatyzacji jest dla mnie bardzo męczącą sprawą dodatkowo również bardzo niekomfortową (wstyd jest wyjść spoconym do klienta) Czy macie jakieś sposoby na schłodzenie powietrza w kabinie ?? Chciałem zainwestować w klimatyzator domowy i jakiś powielacz napięcia ale raz, że nie jestem przekonany do takiego rozwiązania chociażby ze względów elektrycznych. Czy może widzieliście gdzieś jakieś klimatyzatory samochodowe ?? Tyle, że nie interesują mnie jakieś mini klimatyzatory ktore bryzgają Ci w twarz wodą nasączoną w gąbkach. Dzięki !   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 brak klimatyzacji jest dla mnie bardzo męczącą sprawą dodatkowo również bardzo niekomfortową (wstyd jest wyjść spoconym do klienta) kup dobry antyperspirant a tak na poważnie może warto się rozejrzeć za kompletem klimatyzacji z demontażu pasującą do Twojego samochodu na aledrogo jest tego mnóstwo, ceny też nie są wysokie, a domowy klimatyzator niczym nie zasilisz w samochodzie nie ma przetwornic na świeci co dają ponad 2000 wat bo tyle te bestie ciągną. http://allegro.pl/klimatyzacja-klimatyzacja-kompletna-49187   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holcu Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zauważyłem 60W klimatyzator   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 chyba nawilżacz czyli to czego nie chcesz są tanie "klimatyzatory" domowe ale to są nawilżacze z pojemnikiem wodnym   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaK Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja też nie mam klimy ani szyberka w swojej Corsie i niestety nic lepszego poza obfitym wietrzeniem czyli nawiew plus otwarte szyby nie ma   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerk111 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 potwierdzam: okna jak szeroko i nie kombinuj ewentualnie trochę pomaga obieg wewnętrzny - powietrze minimalnie chłodniejsze niż przy zewnętrznym   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi