Gość nataliaulman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 mam problem ze sprzęgłem nie chce się odpowietrzyć ,po odpowietrzeniu sprzęgło działa dosłownie przez kilka minut nie da się nigdzie nim jeżdzić może maktoś jakiś pomysł?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Uszkodzony wysprzęglik (nieszczelny) lub łapie powietrze na przewodzie doprowadzającym płyn. Lub sam odpowietrznik nie trzyma.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Może źle odpowietrzasz, jest jedna pewna metoda na sprzęgło, odpowietrzyć od dołu czyli strzykawką z płynem i wpychasz płyn od wysprzęglika powietrze samo wyjdzie do zbiornika   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nataliaulman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 całe sprzęgło jest nowe wysprzęglik i pompa sprzęgła też a przy odpowietrzaniu caly czas pokazuje się powietrze ale nie wiadomo skąd może ktoś wie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ważne jest by w zbiorniczku przy odpowietrzaniu było zawsze pod korek płynu, sprawdź moją metodę odpowietrzania napewno wszystko zadziała.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nataliaulman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 zaraz rano spróbuję a czy może się zdarzyć że wysprzęglik jest uszkodzony mimo że jest nowy? najpierw spróbuję go odpowietrzyć a potem skontaktuję się co dalej wrazie gdyby nie pomogło [ Dodano: 2011-05-04, 12:47 ] niestety nie pomogło jeszcze wyrzuciło mi płyn od układu chłodzenia może ktoś ma jakiś pomysł bo ja już nie mam siły bardzo proszę o pomoc [ Dodano: 2011-05-27, 23:12 ] narazie auto stoi u mechanika znowu bo wydmuchało przy nim uszczelkę pod głowicą po raz trzeci   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi