Gość marciness12 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 witam. Ostatni jechałem i czasem 3 bieg mi coś blokowało lecz wystarczyło lekko w prawo odbić i do przodu i 3 wchodziła. Moja mama nie wiedziała i na siłe chciała wbić i coś puściło. Gdy odkręciłem pokrywe z mechanizmu zmainy biegów wyleciały mi w 2 częściach jakieś kawałki plastikowe białe. co to może być, Teraz wbija mi sie tyylko 1 i 2 bieg i wsteczny. i lewarek lata na boki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Rozsypał Ci się mechanizm zmiany biegów, zakup zestawu naprawczego oraz wymiana uszkodzonych elementów uzdrowi wszystkie biegi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marciness12 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Tak odkręciłem i wszystkie plastiki są w porządku . tylko pekł plastik na końcu lewarka taki prostokątny . on jest z lewarkiem/ Czy musze kupowac cały drążek   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Nie pamiętam teraz jak to tam jest poskładane musiał byś to zdemontować i skoczyć do sklepu myśle że w każdym motoryzacyjnym to dostaniesz od ręki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi