Gość marciness12 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 witam mam pytanko co powoduje dziwny stukot obok aparatu zapłonowego chodzi jak diesel. czy cztreba ustawic zapłon jak tak to jak to naprawic albo jak cofnąć zapłon .dzieki za pomoc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 co powoduje dziwny stukot obok aparatu zapłonowego chodzi jak diesel. być może zbyt duży kąt wyprzedzenia zapłonu jak cofnąć zapłon jechać do mechanika, zapłacić 25 zeta i ustawi na lampę stroboskopową tak jak być powinno   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marciness12 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 a ja popuścić sprzęgło ba strasznie wysoko bierze i jak sprawdzić poziom oleju w skrzyni uno 1.0 fire   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 do sprawdzenia poziomu oleju powinna być śruba w obudowie skrzyni sprzęgła nie znam bo nie robiłem w uno   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 W Uno jest linka i śruba regulacyjna możesz ją troszkę dokręcić ale nie za dużo max 5 mm, śruba rewizyjna w skrzyni jest napeno gdzieś z boku obudowy tak jak pisał ArKos   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi