Gość pitergonzo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam . Mam fabryczne radio w asterce II. Chciałbym założyć w aucie inne lepsze. Chodzi o to że podłączenie jest rozdzielone na wysokotonowe głośniki koło lusterek, średnotonowe niżej a niskotonowe z tyłu. Czy jak podepne inne radio to będę miał tak samo [byłoby super] czy zpitoli się dzwięk? Czy kostka będzie taka sama czy trzeba kombinować? Z góry dziękuje za informacje.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 W Oplach są standartowe kostki ISO więc jak kupisz dobre radio nie będzie problemu z połączeniem a głośniki na niskie i wysokie tony są rozdzielane w samych drzwiach więc śmiało kupuj co tam chcesz i podłączaj dźwięk się nie zepsuje.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitergonzo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dzięki. To fabryczne odtwarza tylko CD i w dodatku jeszcze się sypie więc czas na zmiane .   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 to jest radio delco cdr-500? jeśli to jest tego typu radio, to chętnie przygarnę za niewielką monetę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlugi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ArKos, jak już jesteśmy w temacie radyjek to mam takie 500 w Tigrze (poprzedni właściciel włożył), teraz pytanko czy jak zakupię kierownicę z astry taką z przyciskami to ciężko to będzie razem podłączyć ? Da się bezpośrednio kierownica <=> radio czy to idzie przez komputer ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 wiązka kierownicy jest inna - oprócz kabelków do airbagu są dodatkowe do sterowania radiem wiązka pod deską rozdzielczą też jest inna - standardowo nie ma w kostce sterowania radia wszystko trzeba by robić od zera czyli dodatkowe kabelki od kierownicy aż do radia w kostkę iso mam nawet schemat gdzieś   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaK Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja myślę, że to trzeba by sprawdzić bo często wiązki dawali w pełni uzbrojone a tylko same "urządzenia" dawali biedniejsze lub wcale   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlugi Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Spoko to i tak kwestia na wiosnę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitergonzo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Niestety , to które mam zamontowane w aucie jest inne. Ma wyświetlacz poniżej wejścia do CD a przyciski do stacji radiowych po obu stronach wyświetlacza. Po drugie ma chyba coś z laserem bo czasem podczas odtwarzania przeskakuje o kilka taktów do przodu. dzieje się tak najczęściej jak wjadę w dziurę na jezdni. Więc nie chciałbym go nikomu dawać nawet za darmo , chyba że ktoś umie z tym coś zrobić.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlugi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dzieje się tak najczęściej jak wjadę w dziurę na jezdni. to raczej słaby antyshock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi