Gość rafal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam mam pytanie morze ktos sie z tym spotkal nie swieci sie kontrolka od swiatel mijania na desce rozdzielczej ford focus 2001 rok   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeśli wszystkie światła świecą to duże prawdopodobieństwo że żarówka kontrolna świateł się przepaliła, trzeba ją wymienić.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 mam pytanie czy wogole ta kontrolka ma sie swiecic bo kolega mi cos mowil ze w fordach kontrolka sie chyba nie swieci tylko od swiatel drogowych sie swieci   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holcu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Brat ma focusa - z tego co mi się wydaje, to ona tam się świeci i to tak jestem pewniejszy tego. Jeśli będziesz chciał to dziś sprawdzę u niego i dam Ci znać. Sprawdź czy lampeczka kontrolna Ci się nie przepalila   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 witam jak bys mogl to sprawdzic to byl bym wdzieczny czy ma sie swiecic ta kontrolka pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi