Gość autominus Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam, Będę wymieniał przeguby zewnętrzne i sprzedawca proponuje mi, żebym kupił je firmy Master Sport lub Metelli (oba są w tej samej cenie). Macie jakieś opinie na temat przegubów firmy Master Sport lub Metelli, bo nie mogę się zdecydować której firmy kupić? Z góry dziękuję za pomoc.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Szajs.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość autominus Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Szajs. Rozumiem, że masz namyśli oba. To powiedz mi jakie możesz polecić dobre przeguby?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ruville na przykład.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iparts Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Również polecam Ruville. Fakt że trochę więcej trzeba wydać za niego, ale jakościowo zdecydowanie wyżej niż opisywane wyżej.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi