Gość tar-michu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dziś jak wracałem z pracy przy zjeżdzaniu z górki prawie siadły mi hamulce . Samochód hamuje ale łapią na równi ze sprzengłem Powiem że w połowie grudnia mechaniok robił lewy, prawy tył plus nowy płyn hamólcowy i odpowietrzył. Były twarde jak skała i ładnie łapały. Płyn jest w zbiorniczku nawt więcej niż max.. Wycieków nigdzie nie ma.. Dziwi mnie to że gdy silnik nie pracuje są twarde, takie jakie powinne być. ale gdy tylko zakręci zmieniają się w sprzęgło Co może być nie halo?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość deck4 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak podpompujesz trochę to nic nie robią się twardsze?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tar-michu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Pompowanie nic nie daje..... Już to próbowałem. Nawet właśnie rozebrałem jedno koło i wszystko wygląda na dobre to znaczy klocki, tłoczki, sprężynki......   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 to prawdopodobnie czeka Cie wymiana pompy hamulcowej.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tar-michu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Też mi się zdaje że to pompa hamulcowa..... i znów z kieszeni poleci kasa ale może wreście doprowadzę Vici to takiego stanu jaki ja chcę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 taka pompa sredniej klasy cos pewnie koło 150 zł bezie kosztować... wymienisz i bedziesz miał spokójna dłuzszy czas   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tar-michu Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A dało by radę zamontować pompę z nowszego modelu Vici z ABS'em?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pompy są inne. Pompa bez ABS ma 4 wyprowadzenia, z ABS tylko 2.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tar-michu Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 To lekka lipa ale da się zamontować pompę hamulcową plus moduł ABS??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wszystko sie da tylko pytanie brzmi: 1. kto to ogarnie w kwestii elektryki, a jest tego niemało 2. kto zapłaci za piasty z koronkami do ABS i przeguby do przodu 3. ile to wyniesie (wartość auta?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi