Skocz do zawartości

Bliski kontakt z krawężnikiem - proszę o szybką pomoc

Gość daro97

Rekomendowane odpowiedzi

30 zeta

30zł za felgę 15" ... :-| chyba coś musiałem przegapić... ostatnio jak chciałem kupić 4 stalówki 15" to nie było szans znaleźć poniżej 300zł :-/

EDIT

Spojrzał ja właśnie na alledrogo... no i przyznaję że niby na upertego idzie znaleźć za 35zł felgę 15" ... aczkolwiek spora większość jest powyżej 50zł/szt ;-) ... ale żeby nie było, zwracam honor, faktycznie da radę ;-)

Spojrzał ja właśnie na alledrogo... no i przyznaję że niby na upertego idzie znaleźć za 35zł felgę 15"

Allegro to nie jest jedyne miejsce do sprzedawania i kupowania czegokolwiek :P

A ja się nie zgodzę :P ... ojciec latem wyrżnął w krawężnik, skończyło się również połamanym kołpakiem i lekko pogiętą felgą :) ... za prostowanie z wyważeniem dałem 35zł ;-) (felga 15") :)

Bo to było prostowanie rantu na kolanie :P

Ja sam prostowałem swoją felgę stalową w Kadziu śliwkowym jak wpadłem w wyrwę przy 80km/h :D Że wahacza nie wyrwało to nie rozumiem :P Na zakręcie to było tak śmiesznie, że opony nie rozcięło, tylko samą felgę chwyciło :P

Siekierką naprawiłem w 2 minuty, wystarczyło dopompować, nawet na wyważarkę nie musiałem jechać :P

Allegro to nie jest jedyne miejsce do sprzedawania i kupowania czegokolwiek

Oj tam :-P ... na szybko sprawdzałem

Bo to było prostowanie rantu na kolanie

Możliwe... ważne było że na wyważarce było spoko... z jednej strony w ogóle nie był potrzebny odważnik, tylko jeden 5g od środka ... :)

Wracając tematu... jestem ciekaw czy na feldze się skończy :) ... czekamy aż kolega zmieni koło np na zapas i podzieli się odczuciami ;-)