ArKos Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A używana felga 20-30 zeta... Pamietaj, że klepaka felga to to samo, co klepane auto - nigdy nie będzie takie, jak przed uszkodzeniem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krhid Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 30 zeta 30zł za felgę 15" ... chyba coś musiałem przegapić... ostatnio jak chciałem kupić 4 stalówki 15" to nie było szans znaleźć poniżej 300zł EDIT Spojrzał ja właśnie na alledrogo... no i przyznaję że niby na upertego idzie znaleźć za 35zł felgę 15" ... aczkolwiek spora większość jest powyżej 50zł/szt ... ale żeby nie było, zwracam honor, faktycznie da radę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Spojrzał ja właśnie na alledrogo... no i przyznaję że niby na upertego idzie znaleźć za 35zł felgę 15" Allegro to nie jest jedyne miejsce do sprzedawania i kupowania czegokolwiek A ja się nie zgodzę ... ojciec latem wyrżnął w krawężnik, skończyło się również połamanym kołpakiem i lekko pogiętą felgą ... za prostowanie z wyważeniem dałem 35zł (felga 15") Bo to było prostowanie rantu na kolanie Ja sam prostowałem swoją felgę stalową w Kadziu śliwkowym jak wpadłem w wyrwę przy 80km/h Że wahacza nie wyrwało to nie rozumiem Na zakręcie to było tak śmiesznie, że opony nie rozcięło, tylko samą felgę chwyciło Siekierką naprawiłem w 2 minuty, wystarczyło dopompować, nawet na wyważarkę nie musiałem jechać   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krhid Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Allegro to nie jest jedyne miejsce do sprzedawania i kupowania czegokolwiek Oj tam ... na szybko sprawdzałem Bo to było prostowanie rantu na kolanie Możliwe... ważne było że na wyważarce było spoko... z jednej strony w ogóle nie był potrzebny odważnik, tylko jeden 5g od środka ... Wracając tematu... jestem ciekaw czy na feldze się skończy ... czekamy aż kolega zmieni koło np na zapas i podzieli się odczuciami   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi