Gość teaspoon Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mam problem z moją Fabią. Otóż, wymieniłam gumy stabilizatora z przodu, ale nadal przy hamowaniu, dodawaniu gazu czy wjeżdzaniu w dziury strasznie piszczy mi podwozie, jakby pod fotelem kierowcy. Mam wrażenie, że ten dźwięk powstaje gdy przemeiszcza się ciężar silnika. Co to może być? bo strasznie mnie wkurza   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja to bym wziął smar w sprayu lub silikon w sprayu do uszczelek, spryskał miejsce gdzie piszczy.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 tuleje metalowo-gumowe wahaczy przednich mogą skrzypieć, lub gumy stabilizatora przedniego lekko popuścić śruby i dać trochę smaru   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teaspoon Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jednak tuleja wahacza przedniego. Po świetach do mechanika. Dziękuję kolego   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 polecam się   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robo38 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja pozwolę sobie dołączyć się do tego tematu. Mam Fabiankę w której przy skręcaniu kół słychać taki dziwny dźwięk, niby skrzypienie, niby pisk. Im zimniej tym dźwięk jest lepiej słyszalny. Czy ktoś może mi coś zasugerować przed moją wizytą w serwisie?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 piszczy końcówka drążka kierowniczego lub sworzeń wahacza lub łożysko górne amortyzatora   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi