Skocz do zawartości

Porada w kupnie auta - Jakie do 10-15tyś.zł

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie proszę o wypowiedzenie się w kwestii tego auta:

http://otomoto.pl/opel-astra-salon-i-i-wl-klimatyzacia-C24831942.html

Przebieg 155tys podobno przednia szyba porysowana. Czy jak na 5 letnie auto to nie jest to niska cena >>?

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No to jeszcze jedzie, bo 1.2 to porażka.

Można oglądnąć, cena może wydawać się niska, ale wszystko zależy od tego, czy właściciel chce auto SPRZEDAĆ czy może SPRZEDAWAĆ.

Szukam ciągle tej astry 1.6 albo 1.8 jak 2004r to 1.6 8v ale ciężko bardzo ładny egzemplarz znaleźć i jeszcze z takimi silnikami (1.8 to już kompletny rodzynek). Nie wiem czy nie zdecyduje się na sprowadzenie na zamówienie ale to pewnie wyniesie ponad 15 tyś.

Jak wygląda sprawa z Focus MKII ? Opinie czytałem mieszane i nie udało mi się znaleźć info czy są to ocynkowane samochody. Jak z awaryjnością i czy zawieszenie jest normalne ?

Podepnę jeszcze pytanie o opinie w sprawie lewków 206 i 307 :)?

Może chodzi o to że kolega chce sprawdzić kompresję silnika przed kupnem... ??

I wynik otrzymany porównać z wynikiem jaki mniej więcej powinien być ? ;-)

No ale co. Sam będzie mierzył? Skoro nie zna danych fabrycznych, to i domniemam nie zna procedury badania i robienia próby olejowej. Może sie na mine wsadzic i tyle.

Zresztą skatowany silnik z kiepską kompresją żre olej i to widać po spalinach.