Gość dr.puniszman Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Chciałem napisac ze artykuł super i jeszcze ze do "Kierownica trzepie w okreslonym zakresie prędkości Możliwe przyczyny: - złe wyważenie kół - zuzycie elementów zawieszenia lub układu kierowniczego - niewyrównoważenie układu napędowego" mozna jeszcze dopisac ze brudna felga od srodka, ja jezdziłem troche po lesie autem i kiedys mi sie bloto zbrało i trzepało masakrycznie , pojechałem wywarzyc koła tam mi je umyli skasowali a wywazone były dobrze... Moze ktos mieć podobny problem wiec mysle że warto dopisac:) Pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Chciałem napisac ze artykuł super dziękuję :-> mozna jeszcze dopisac ze brudna felga od srodka, ja jezdziłem troche po lesie autem i kiedys mi sie bloto zbrało i trzepało masakrycznie , pojechałem wywarzyc koła tam mi je umyli skasowali a wywazone były dobrze... Moze ktos mieć podobny problem wiec mysle że warto dopisac:) oczywiście, że może to być jedną z przyczyn - tak samo, jak w zimie zbity i przyklejony wewnątrz felgi śnieg po prostu pominąłem nader oczywiste rzeczy pisząc artykulik   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bombel82 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Proszę o wyjaśnienie co się kryje pod pojęciem: "niewyrównoważenie układu napędowego". Pozostałe wymienone przyczyny potrafię zrozumieć. Z góry dzięki tylko za sensowne odpowiedzi.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 "niewyrównoważenie układu napędowego". w skład układu napędowego wchodzą półosie napędowe jeśli któraś jest źle wyważona, albo lekko skrzywiona, to w określonym zakresie prędkości bedą wibracje na kierownicy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 To nawet ja wiedziałam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi