Gość izydor Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Tym razem mam pytanie dotyczące tylnej belki w berlingo. Otóż po regeneracji belki w moim berlingo genialny mechanik za nisko ustawił tylne zawieszenie. Jak wsiądą dwie osoby z tyłu auto siedzi na odbojnikach . I teraz`pytanie , czy duży jest problem zeby podniesc zawieszenie?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wysokość zawieszenia reguluje się na drążkach skrętnych, na Twoim miejscu pojechał bym do genialnego mechanika z reklamacją.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izydor Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ten geniusz to wujek i jego syn. I tak cała rodzina sie obraziła ze mam czelnosc krytykowac. No   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Przepraszam za obrazę rodziny Masz teraz przerąbane w rodzinie, wytną Cię z wszystkich fotek rodzinnych   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malinka Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Masz teraz przerąbane w rodzinie, wytną Cię z wszystkich fotek rodzinnych Izydor, w razie czego możesz do mnie mówić "Ciociu"   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi