Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Siema.Słuchajcie mam problem-zresztą w sumie od dawna i nie bardzo mogą mi powiedziec co to.Jak jade więcej jak 100 to tylko przy zakręcaniu obojętnie w którą stronę mam taki ciągły hałas taki tukot.Co to może być??Mogą to być tarcze??Dodam,że jak wymieniłam szczęki z tyłu to przez pewien(krótki) czas problem zniknoł.Z góry thx za pomoc.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 łożyska w kołach?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Myslisz??To napewno własnie cos w kołach tylko to jest straszny hałas i tylko od 100 w górę .Odbiore w piątek auto od blacharza to ograne jak sprawa łożysk wygląda.Niektórzy juz tak mówili inni mówili ,że napewno nie i już nie wiem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dodam,że jak wymieniłam szczęki z tyłu to przez pewien(krótki) czas problem zniknołczyli jak wcześniej też był tukot i po wymianie szczęk po czasie zaczęło znów pukać to trzeba tam zajrzeć. Zużyte łożyska najlepiej słychać podczas jazdy ok. 90 km/h po lekkim łuku, a wtedy słychać huczenie, szum lub nawet rytmiczne chrobotanie. Najlepiej wtedy cale autko na klocki i obracając rękami każde koło wsłuchiwać się czy chrobocze.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 No właśnie to jest dziwne dzwięk jest ewidentni z kół z przodu ale bez kitu jak nie jedziałam sama to mój chłopak też zauważył ,że już nie hałasuje a to napewno przednie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 No właśnie to jest dziwne dzwięk jest ewidentni z kół z przodu to auto na lewarek i każde koło obrócić i nasłuchiwać.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ale wiesz co ja troche tak robiłam jak klocuchy sprawdzałam itp i w sumie nic nie słyszałam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 sprawdź jeszcze raz każde koło z osobna.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 oki po weekendzie powiem co i jak jak coś bd pytać dalej jeśli to nie łożyska   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 pytaj, po to jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi