Gość gosiak Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Mam corse D cosmo 1.3 CDTI 2007r problem jest taki ze blokuje się pedeł hamulca, hamulce zaciskają się przeważnie gdy jest wysoka temperatura na dworze,tarcze koła robią się gorące i generalnie jeżdzę cały czas hamując dopiero mocno włączona na stopy klimatyzacja sprawia że hamulce delikatnie odpuszczają, ale autko traci moc podczas jazdy....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nie jest to wina samego pedału, do sprawdzenia na dzień dobry które koło się mocno nagrzewa i jego naprawa a najlepiej sprawdzić czy wszystkie zaciski chodzę płynnie i czy nie zacinają się klocki w jarzmach.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sławek6843 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam mam opla astre miałem mięki hamulec brał dopiero przy podłodze wymieniłem klocki bo były zdarte ale to nie pomogło może są zapowietszone jak się odpowietsza a może jest inna przyczyna   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jak się odpowietsza Kurde takie ładne forum mamy a w nim ikonka szukaj a ty pytasz jak się odpowietrza <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: #000000 masz i popraw mi się http://forum.samnaprawiam.com/podwozie-odpowietrzanie-hamulcow-vt45.htm?highlight=odpowietzy%E6+hamulce   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi