Gość grom546 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Hej Powiedzcie mi moi drodzy czym mogę polakierować od spodu miskę olejową ? Mam na niej trochę rdzy, chcę to zedrzeć i potem zabezpieczyć ale ona się nagrzewa chyba dosyć mocno i zwykły podkład / lakier nie wystarczy ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zwykły podkład antykorozyjny na bazie żywic, a na to cokolwiek. Temperatura misy to max 110-120*C więc nie ma tragedii i normalny lakier to wytrzyma - na przykład jakiś czarny mat albo dowolny samochodowy. Ja miałem zaciski hamulcowe pomalowane lakierem do nadwozia - miały się dobrze i cały czas żółciutkie A heble się jednak grzeją trochę wyżej niż 120*C.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grom546 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 podkład antykorozyjny na bazie żywic się znaczy epoksydowy czy akrylowy ? fajniej by było gdybym mógł akrylowym bo i tak muszę taki kupić. będę używał cortaninu a na to epoksyd odpada   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Epoksydowy. Na przykład NOVOL Protect 360 albo coś w ten deseń.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grom546 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ok wielkie dzięki za pomoc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi