maciekchn Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ale dochodzi wysyłka i założenie... Jakoś mam uraz do opon z allegro z wysyłka znajomy kupił niby sprawne wszystko ok, a okazało się ze po założeniu jedna nie trzymała ciśnienia a drugiej wyważyć się nie dało.... i w plecy 150 +50zalozenie opony wyrzucił i zapłacił w wulkanizacji 180zl i do dziś jeździ ma 3mc gwar jak by co.80% tych opon to odpady z wulkanizacji z wadami albo trafisz albo nie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No to nie wyobrażam sobie, co ty chcesz kupić za 130zł NÓWKI?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 http://allegro.pl/opony-195-50-15-barum-i1503005915.html Np te 60zl za szt może nawet w cenie założenie i jak ni powietrze na drugi dzień spier... to jadę do gościa a nie mecze się z odesłanie itd..   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No skoro na miejscu to na pewno wygodniej. Wydaje mi się, że lewa opona jest podjechana po prawej krawędzi. Ale to na miejscu ocenisz.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Może kwestia zdjęcia,ale myślę ze ma nie tylko te opony na stanie wiec coś może wybiorę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Popękana guma na lewej oponie, stare jakieś są chyba, poza tym różnica między nimi ze 2mm w wysokości bieżnika chyba   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Miałeś je w reku czy ze zdjęć tak wnioskujesz?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Miałeś je w reku czy ze zdjęć tak wnioskujesz? Jaja se robisz? Jeżeli nie, to odpowiadam: Widzę to na zdjęciu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 To gratuluje oka.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 maciekchn, wciąż nie wiem, czy się naśmiewasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi