pyly Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W ogóle a astrze G pewnie przez kształt szyby, duża część szyby zostaje niestarta, a jak dorzucić do tego źle rozwiązany nawiew na szybę to jest po prostu kiszka, która powoduje, ze drugi raz bym nie wdepnął w ten model Kratki wylotu powietrza na szybę przednią nie są na całej szerokości szyby, co przy zaparowaniu skutkuje przy niesprzyjających warunkach przez jakiś czas, jeszcze większym ograniczeniem widoczności na boki. Ponadto nawiew na przednią szybę jeszcze pod jednym względem jest fatalny - ciepłe powietrze z nawiewu nie ogrzewa leżącej wycieraczki przez co w zimie jest masakra. Dodajmy do tego fabryczne pióra wycieraczek z trzema przegubami (tak to się chyba zwie) które w zimie wszystkie trzy przymarzają jak jeden mąż i wycieraczka robi się łukiem i nie zbiera po prostu nic (na zimno rozruszać się ich nie da)- w mojej skodzie 120 było to nie do pomyślenia Reasumując schrzanili wszystko co mogli pod tym względem. Ja też się wychylam i to niezależnie czy skręcam w prawo, czy w lewo. Edit: Wlasnie przechodziłem koło audicy i zobaczyłem, ze tam nawiew na przednią szybę ma szerokość chyba tylko ze 20 cm, moze tam z niego jakoś bardziej na boki wieje.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kup japonczyka nie mam problemow z niewytarta szyba nawiew na szyby taki ze jak dasz na 4 to ci grzywke zwieje i nie musze sie wychylac przy zakretach bo albo brud na szybach albo zle skonstruowane slupki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adik356 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Wydaje mi się, że to wina wycieraczki. Coś musi być z nią nie tak. Proponuje [hide]http://www.visee.pl/ [/hide] To dobre wycieraczki a teraz jest jeszcze akcja z kuponami. Na stronie jest wszystko opisane. Fajna sprawa bo można kupić wycieraczki 15% taniej Zgodnie z regulaminem zabrania się kryptoreklamy w postaci linków do innych stron. Chcesz pomóc, to napisz nazwę producenta lub wskaż produkt na aukcji internetowej. Nie będę powtarzał - przeczytaj regulamin. Admin   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi