Gość Gołąbek_89 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wymyśliłem sobie zolte zaciski hamulcowe. Tylko pytanie czym malowac? Sprayem czy normalnie farba i pedzelkiem? Jakiej firmy? Jak się do tego zabrac? Czym oczyscic / odtluscic zaciski? Od razu mówie jestem kompletnym laikiem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja maluję sprajem. Równiej i ładniej wychodzi.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąbek_89 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dawno malowales sprayem? Jakiej firmy? Słyszalem, ze spray to rozwiazanie sezonowe...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Lakier zwykły, samochodowy. 4 lata bez problemu, auto poszło do nowego właściciela.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi