Gość darekbryku Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ide jeszcze raz sprawdze ile daje gdy wszystko jest wyłaczone , a ile gdy powłaczam swiatła i radio [ Dodano: 2010-06-22, 11:18 ] no i przy właczonych swiatłach ładowania ma 14,40 v a przy wyłaczonych 14,68v . mam akumulator 70Ah, dzwoniłem do znajomego mechanika tez mi powiedzał ze morze byc zbyt duze ładowanie wiec trza bedzie zobaczy regurator napiecia, wiec dzis koncze odezwe sie jak porobie wszystko [ Dodano: 2010-06-24, 20:01 ] powiem wam tak ze uzywany przepłwomierza mog szybko sie popsuc, powód nie znany??, nowy orginalny przepływomierz kosztuje około 900zł, wiec dzis załozylismy instalacje gazową, instalacja pochodzi z demontarzu, auto normalnie jezdzi wiec juz z tego co wiem moge sobie sam regulowac gaz , a przepływomierz i inne zeczy juz nie bede wymieniał, pojezdze tym autem do konca ile wytrzyma i powoli rozejze sie za czyms troche nowszym, ale z silnikiem v6, pozdrawiam serdecznie ,   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/815-silnik-opel-vectra-a-c25xe/page/3/#findComment-3472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi