Skocz do zawartości

POMOCY:Problem z odpaleniem


Gość czuczkin22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czuczkin22

 Audi A6 C5 1.9 benz. kod sil. AJP. Bez turbo.

 Koledzy miałem kłopot z przepustnicą, falowały obroty.( kupiłem nową) ale samochód odpalał.  Przy adaptacji przep. wszedłem nie tam gdzie trzeba i na  cisnołem:  Przywróć ustawienia fabryczne silnika.  Jak kręcę rozrusznikiem to zaskakuje ,a jak przestaje to cisza.Silnik nie odpala.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Gość czuczkin22

OK. Wielke dzięki. A teraz może coś konkretniej poradzisz ???. Bo z tym warsztatem to nawet fachowa rada, i ja się domyśliłem.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Powiem wprost:

co można doradzić gościowi, który nie wiedząc co klika i po co klika, wyjebał sterownik w kosmos?

Przecież zaprogramowanie sterownika to nie jest jeden klik. Konfiguracja immo też nie. To co Ci doradzić żeby było fachowo? Mało tego... można domyślać się, że wywaliłeś konfig immo, bo

W dniu 6.02.2019 o 17:14, czuczkin22 napisał:

wszedłem nie tam gdzie trzeba i na  cisnołem

 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.