Gość czuczkin22 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Audi A6 C5 1.9 benz. kod sil. AJP. Bez turbo. Koledzy miałem kłopot z przepustnicą, falowały obroty.( kupiłem nową) ale samochód odpalał. Przy adaptacji przep. wszedłem nie tam gdzie trzeba i na cisnołem: Przywróć ustawienia fabryczne silnika. Jak kręcę rozrusznikiem to zaskakuje ,a jak przestaje to cisza.Silnik nie odpala.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Przywrócenie ustawień fabrycznych - najprawdopodobniej wysłałeś w kosmos immo. Zaholuj to do warsztatu, niech to zaprogramują jak należy.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czuczkin22 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 OK. Wielke dzięki. A teraz może coś konkretniej poradzisz ???. Bo z tym warsztatem to nawet fachowa rada, i ja się domyśliłem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Powiem wprost: co można doradzić gościowi, który nie wiedząc co klika i po co klika, wyjebał sterownik w kosmos? Przecież zaprogramowanie sterownika to nie jest jeden klik. Konfiguracja immo też nie. To co Ci doradzić żeby było fachowo? Mało tego... można domyślać się, że wywaliłeś konfig immo, bo W dniu 6.02.2019 o 17:14, czuczkin22 napisał: wszedłem nie tam gdzie trzeba i na cisnołem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czuczkin22 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ok dzięki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi