Gość Arkom Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Cześć, noszę się z zamiarem zmiany auta. Do tej pory moje A4B5 spisuje się całkiem fajnie dlatego postanowiłem kupić ten sam model ale troszkę młodszy oraz bardziej wyposażony.Obecnie mam najuboższą wersję (nawet szyby były na korbę ale to zmieniłem), do rzeczy. Zakładając, że auto z tego ogłoszenia https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8-turboquattrosedanboseszwajcar-ID6Bhu8q.html#29b9d153f7 jest w takim stanie jak zapewnia sprzedający wg. was warto wydać prawie 12 tyś? W planach jest włożenie gazu.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Na ogłoszeniu wygląda fajnie, ale trzeba by go organoleptycznie sprawdzić i podjąć słuszną decyzję.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cena słuszna wg Cb? To że kręcony to wiem po samej "książce serwisowej" więc na przebieg nie patrzę aż tak, ale jednak jest to 19 letnie auto za 13 koła ....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Audi były zawsze w cenie, ale zawsze możesz poszukać innego może tańszego, ja Ci już w tym nie pomogę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 I to jest odwieczny dylemat przy kupowaniu auta, heh w sumie jak nie obejrzę to się nie przekonam. Zaryzykuję i pojadę looknąć. Dzięki za info.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 szukaj może A4B6 w tych pieniądzach już powinieneś coś znaleźć... https://www.olx.pl/motoryzacja/samochody/audi/a4/lodz/q-b6/   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wiem, że B6 mógłbym znaleźć ale nie jestem przekonany do B6 - to już nie jest to samo - wiem bo grzebię przy autach. Owszem wygląd wyposażenie, rocznik są ok ale o B5 mówią, że są to auta jeszcze z tamtych czasów - tych dobrych   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rullax Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 No to jak z tym B5 i B6 bo mam podobny dylemat i nie wiem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi