Gość kdrabek Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 proszę o pomoc jak wymienić linki sterowania nawiewem, pokrętło strujące powraca do stanu wyjściowego tak jakby było na sprężynie. Jak zlokalizować miejsce mocowania linek sterujących.Regulacja temperatury oraz obrotów działa prawidłowo. Pokrętło powraca na nawiew na nogi.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zdemontuj schowek pasażera może tam zobaczysz jak ta linka pracuje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kdrabek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zdemontuj schowek pasażera może tam zobaczysz jak ta linka pracuje dziękuje za podpowiedz, ale nie mam garażu i muszę poczekać na lepsze warunki pogodowe.Na razie musi pozostać tak jak jest. Mam nadzieje ze ktoś więcej mi podpowie, na forum nie znalazłem podobnego tematu. Ponowie temat jak zacznę coś "naprawiać".   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Witam, czy udało się wymienić linkę?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi