Gość blender70 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Witam, pacjent Golf 3 1.6 aea 75km. 95 rok Zaczęło sie od szarpania i przygasania ( czasami nie zawsze ) potem zaczął coraz częściej szarpać i w koncu gasł, na chwile obecną nie odpala i przy probie zapalenia w dolocie cos wybucha ;c w odmie zółty kisiel po wyczyszczeniu dalej lipa. wstępna diagnoza według mnie i ludzi z forum: nieszczelny dolot walniety układ zapłonowy uwalony czujnik temp na ECU za bogata mieszanka luz zaworowy Jednak czy powyższe diagnozy pokrywaja sie z objawami ? Jeśli ktoś zna podobną sytuacje lub wie co z tym można zrobic to prosze o dobrą rade. Z góry wielkie dzięki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 A czy ktokolwiek cokolwiek robił przy nim? Świece, przewody WN, palec, kopułka, pompa paliwa?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blender70 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 tak kopułka i kable nowe były jak kupiłem go z 4 miechy temu. pompy paliwa nie wymieniano od w bardzo dawna ale chodzi. O palcu nie wiem nic.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 To ogarnąć podstawy. Jest na forum.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi