Gość jasne Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Mam dylemat w mojej 3 trafiłem szkode i robię ją na AC rzeczoznawca z ubezpieczenia dał w ocenie: do naprawy drzwi i błotnik... ok ale mogę się uprzeć w ASO ze chce wymiany błotnika i drzwi... pytanie czy się opłaca mi wycinać ten błotnik....i wymieniac drzwi. samochód jest zdrowy bez wcześniejszych napaw B-L, na drzwiach jest małe wgniecienie co też trudno uchwycic na zdjęciu... (na dole). Jak radzicie ? troche obawiam sie wycinki błotnika ... same drzwi chyba móglbym wymienic ...? generalnie wiem że mają sposoby na wyprostowanie "w miarę tych wgięć" i szpachli jest bardzo mało. z drzwiami tez się troche obawiam że element ruchomy i szpachla może "odpaść" zdjęcia   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Błotnik bezproblemowo do wyciągnięcia.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi