Gość lukasek231 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Jestem Posiadaczem Astry F Cabrio, element zaznaczony na zdjęciu jest u mnie mocno skorodowany, co za tym idzie podlega wymianie problem w tym ze nie mam pojęcia co to jest, do czego to służy, a co najważniejsze jak to się fachowo nazywa. Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu zaznaczonego elementu dzieki. http://zapisz.net/view.php?filename=962_opel_astra_f_cabrio.jpg   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Z tej perspektywy g*** widać ale domyślam się, że chodzi o podłużnicę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasek231 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Taka fotka w dodatku nie moja. Podluznica jest po prawej stronie, to jest jakies ustrojstwo montowane tylko w cabrio kawal blachy, jakas oslona czegos montowana na 2 sruby a pod nia prostokatne zelastwo i 2 tuleje gumowe. W zwyklej astrze jest podluznica i tego dzadostwa obok nie ma.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zrób zdjęcie to będzie wiadomo.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi