Gość marcin26 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam. Mam problem z klimatyzają w Peugocie 307 SW rocznik 2003. Czytałem wszystkie posty na forum, ale żaden nie dał mi odpowiedzi. Klimatyzacja jest nabita (dzisiaj), sprzęgło po wymianie spręzarki i sie załącza się. Co może być przyczyną ? Czy winą może być przekaźnik ? Na forum też pisało coś o pin'ach tylko gdzie one są i jak je sprawdzić ? Z góry dziękuję za odpowiedź.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Temat rzeka, szczególnie we francuzach. Może przekaźnik, może bezpiecznik, może instalacja, może BCM. Do elektryka ogarniającego dobrze temat. Za wiele niewiadomych żeby na ślepo walić.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek765 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Moze jakas klapka od regulacji temperatury sie zaciela. Masz klimatronik czy manualna klima?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izolda223 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Może pojedź z tym do serwisu specjalizującego się w naprawie klimatyzacji, np ten [hide]www.ogrzewania.pl/Serwis_klimatyzacji.[/hide] Sam korzystam z ich usług, polecam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi