Gość maniek02 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 witam, Szukam jakiegoś "woła roboczego typu - OPEL COMBO - 1.7 di badz DTI - Citroen berlingo - 1.9 badz 1.6 HDI - Partner co polecicie z tych trzech zebym nie poszedł z torbami jak sie coś sypnie combo - gniotsa nie lamiotsa - tylko bardzo mało na rynku Cytryna i plug - 1.6 HDI ?? czy tego 1.9 SDI auto bedzie ganiało w koło komina - napewno diesel - do firmy sprzatajacej - musi być pakowne   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na pewno nie francuz. Jak Combo za mało to w Caddy poszukać, najlepiej 1,9sdi - nie do zabicia silnik.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 combo szukam z lat 2002 - 2004 tam gdzie nie bylo tego jeszcze CDTI - i normalne "tradycyjne" sprzegło ale mało tego na rynku jest od groma tych 1.3 fiatowskich chyba CDTI ale tam już chyba drożej ejst jak coś rypnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Średnie te silniki fiatowskie. Ja bym poszedł w 1,6 benzyna + LPG. Na 101% eksploatacja wyjdzie taniej, niż jakikolwiek diesel.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Arkos wyrwać dostawcze combo z bena to tak jak 6 w totka muszę mieć dostawcze żeby VAT1 wbić w dowód [ Dodano: 2016-01-14, 16:19 ] A co powiecie o tym http://otomoto.pl/oferta/peugeot-expert-1-9d-150tys-km-1-reka-z-niemiec-idealny-top-ID6yeNvp.html [ Dodano: 2016-01-14, 16:22 ] badz ten http://allegro.pl/renault-kangoo-1-9-d-1998-zarejestrowany-zadbany-i5916267412.html   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość witek23 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja mogę tylko powiedzieć, że te silniki francuskie 1.6 HDI to straszne klekoty i naprawdę nie polecam ich. Oplowskie są dużo bardziej wytrzymałe.Wadą jaką ma opel jest to, że bardzo gnije. www.prospectrum.com.pl   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 obejrzałem te dwa i jeszcze kilkanaście innych i dramat... albo przy -5 pala przy pomocy "samostartu" albo jak silnik w miarę OK to już budy nie ma, szukam dalej Dzisiaj wyczaiłem combo u siebie od handlarza... poczekam jak postoi kilka dni i zobaczę i je [ Dodano: 2016-08-20, 17:47 ] siemka... jako ze firma nam sie rozrasta i uderzamy w kolejna "nisze" w naszym rejonie potrzebujemy jakiegoś busa.... max 12 tys funduszu , z dieslem... VW Transportera brać z 1.9 czy 2,5 td ?? Bo na Transportera się zasadzam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi