Gość GrzECHO Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Co w tej materii moglibyscie mi doradzić. Potrzebuje go do odkręcania przegubów, kół pasowych itd. Na co patrzeć i generalnie jak to się sprawuje. Nie zawsze można mieć pod ręką kompresor...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek765 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mam elektryczny klucz udarowy z Juli za 99zł. Duży ciężki i nieporęczny. Parę razy nie dał rady - szczególnie przy mocno dokręconych śrubach kół. Ale mój klucz ma tylko 300Nm (teoretycznie). Być może klucze z Allegro które wg sprzedawców mają nawet 700Nm radzą sobie lepiej. Podstawowa zaleta to dostępność dla amatora, zakup odpowiedniej sprężarki i klucza to kilkukrotnie większe koszty. Jeśli masz kasę na kompresor i klucz pneumatyczny to jest to zdecydowanie lepsza opcja.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dzięki za opinię, szukam czegoś przenośnego. Kompresor i pneumat jest na warsztacie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A co myślicie o kluczach xxxxxxxxxxxxx ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze raz szeptany marketing i pofruniesz stąd.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 To i ja się wypowiem, od koło roku użytkuje klucz Yato z baterią 4ah, koła odkręca, ale nie zawsze, jak są dowalone niestety, śróby przegubów bez problemu, końcówki drążków bez problemu, niestety nic nie zastąpi dobrego pneumata, do garażu jak najbardziej polecam.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi