Gość Lukasirl Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam, czy jak odkręcę pompę hamulcową ( dwie nakrętki) to nie zapowietrzy się układ hamulcowy? Chcę dobrać się w miejsce pod serwem żeby uszczelinić na nowo bo cieknie mi woda do środka.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 czy jak odkręcę pompę hamulcową ( dwie nakrętki) to nie zapowietrzy się układ hamulcowy? Nie. Nie zapowietrzy. Uważaj na trzpień wewnątrz, żebyś nie zgubił - jest między membraną serwa a stopką pompy. Metalowe okrągłe długości ok. 7cm.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasirl Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki ArKos za odpowiedź na pytanie. Uszczelniłem pod serwem hamulcowym. Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie. Czy jest gdzieś na forum opis jak powinno odpowietrzać sprzęgło? Pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Tak samo się odpowietrza jak hamulce. Najlepiej w 2 osoby.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasirl Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi