Gość marcin32 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 zakupilem miesiac temu renault megane 1.4 benzyna 1998r. chyba to jest wersja 1, najprostsza bez bajerow, jedynie ma centralny zamek i wspomaganie, chcialbym sie dowiedziec czy jest to dobre auto, ile spali, czy jest podatne na psucie sie??nie wiem jeszcze takich rzeczy o nim bo po 4 dniach wyskoczyla mi sarna i stluklem przod troche wiec pytam czy jest to dobre auto bo nie wiem czy go klepac dla siebie czy sprzedac.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pytanie z natury dziwnych... Najczęściej najpierw zasięga się opinii a później dokonuje zakupu. Tutaj odwrotnie... Cóż. Ja mam negatywne zdanie o tym aucie, jak i o wszystkich francuzach. W mojej ocenie francuskie to są dobre wina i dziwki. Moja opinia jest prywatna, a z punktu widzenia zawodowego mogę powiedzieć, że ok. 30% wszystkich przyjeżdżających do warsztatu aut to francuzy. Nie specjalizujemy się w żadnej marce, robimy wszystkie. A francuzów w sumie najwięcej.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi