Gość mattt19 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 witam wszystkich mam problem ze wskaznikiem paliwa raz działa dobrze raz źle nie wiem o co chodzi jak ktos wie to prosze o informacje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wymienić zespół pływaka w baku. Ścieżka oporowa jest wytarta i gubi styk.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattt19 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ja go prubowaałem czyścic bo nie wygląda na wytarty ale nie pomogło   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A okablowanie sprawdziłeś? Czyszczenie guzik da: Ścieżka oporowa jest wytarta   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattt19 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 tak sprawdziłem niby jest wpożatku ale chyba nie do końca bo jak go sprawdzałem na wierzchu normalnie na sucho to cos jak by zwarcie robiło bo mi wszystko zaczeło migac   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi