Gość Rossi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam. Bardzo proszę o wskazówki, na temat wymiany oleju w Toyocie Yaris 1.0 benzyna I wyprodukowanej we Francji (posiadam Toyotę Yaris z roku 2001). Głównie chodzi mi o odkręcenie filtra oleju, gdzie się on znajduje i jak go odkręcić? Przejrzałem tematy na forum i jest tam opisana wymiana oleju w Toyocie Yaris model II, nie ma natomiast wymiany oleju w modelu wersji I. Za wskazówki w tym temacie (jeżeli to możliwe to również zdjęcia) z góry dziękuję.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jestem mocno zaskoczony. No ale zapytam w ten sposób: czy kiedykolwiek widziałeś swój samochód od spodu?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rossi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Skoro administrator jest mocno zaskoczony, więc rezygnuję z dalszej pomocy w tym temacie. P.S. Oczywiście, że widziałem samochód od spodu, lecz chciałem, aby ktoś ewentualnie podzielił się swoim doświadczeniem, czy występują jakieś trudności w odkręceniu filtra olejowego w Toyocie Yaris typu I. Temat zamykam ( z lekką dozą rozczarowania!)   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie ma co się dąsać, czasem trzeba się zgiąć... Tu masz cały serwis Yarka z Youtube:   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kolega Rossi ma za bardzo wybujałe ego. Pytanie moje było spowodowane chęcią pomocy i nakierowaniem w oparciu o czytany przez niego poradnik z wymiany w II generacji. Prosić się nie będziemy, jeśli ktoś ma to gdzieś i nie chce wysłuchać do końca. Na prośbę założyciela zamykam, skoro sobie życzy. Zrobi sam, jak taki Słodowy...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi