Gość maniek02 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Rozgladam sie powoli za autem, polowałem na VC w Combi ale chyba wybiorę coś większego jak Sharan, alhambra czy Galaxy... diesla sie jednak "boje" wolał bym coś w benie oczywiśice w kompromisie spalanie/przyśpieszenie... co polecacie, mowa o rocznikach poliftowych....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Żadnego z ich bym nie polecił, poszukaj Renault Espace 2.0 Turbo   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A co w Galaxy, Sharanie jest takiego ze nie polecasz??? Renault jak sie spisuje, bolaczki to pewnie elektryka itp   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 bolaczki to pewnie elektryka Tak, szczególnie licznik. Nie chciej znać ceny nowego. A co w Galaxy, Sharanie jest takiego Jedno i to samo tylko z innym znaczkiem. Ja bym pomyślał o Zafirze jako najtańszym w utrzymaniu i najmniej problematycznym z wybieranych.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Galaxy i Sharan to dojechane szkuty gotowe do drogi na złom, może nie wszystkie, ale na pewno te które oglądałem/diagnozowałem. Dodatkowo instalacja elektryczna w autach od 2001 wzwyż po 10 latach ulega "zaprogramowanej" biodegradacji. O licznikach nie wspomnę... Renówka może nie piękna, ale super wyposażona, dobre i mało skomplikowane zawieszenie i jeden z najlepszych i najmniej awaryjny silnik 2.0 Turbo. Zafirka w sumie też fajna opcja, ale w porównaniu do Espace to mały karakan   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 generalnie chodzi mi o - z tyłu wygodnie 2 foteliki + żona - od czasu do czasu rodziców zabieram wiec auto 7 osobowe, a zarazem żeby dwa wózki wlazły w bagaj - chodzi mi o bene nie o diesla żeby to jakoś jechało, ale i o spalanie - żeby nie ładować jak w skarbonkę tzn za byle pierdołę nie płacić Bóg wie ile [ Dodano: 2015-01-06, 13:54 ] Pany a co powiecie o tym silniku Wiem wiem COMBO ale silnik, 8V idealny pod gaz i chyba da rade w tej budzie http://olx.pl/oferta/opel-combo-16i-8v-klimatyzacja-oplacony-CID5-ID8gLCf.html#0008a358f8 [ Dodano: 2015-01-06, 22:45 ] czy nie powinno byc w niej tez wiatraka od klimy Bo chyba mocowanie jest http://otomoto.pl/opel-zafira-klimatr-tempomat-komp-2x-kola-elegance-C35530990.html Generalnie co sadzicie oczywiście cena zdeka duża bo + opłaty ale jutro zadzwonię i podjadę tam zalukać   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi