Gość majster_klepka007 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 fabryczne oponki mam 185/60/R15. Cena zimowych jest spoko, ale letnie są bardzo drogie. czy mógłbym zamontować o wyższym profilu 185/65/R15?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 czy mógłbym zamontować o wyższym profilu 185/65/R15? Wyższy profil = większa średnica = przekłamania licznika = gorsze osiągi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mixop Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ze swojej strony mogę polecić obsługę w moderacja. Gość jest konkretny i kompetentny. Doradził mi opony nie raz a oszczędziłem przy każdym zakupie. Jeszcze jedna kryptoreklama i leci ban. Admin   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No i sprawdź sobie czy producent zaleca tego ogumienie o tego typu parametrach. Jak masz wątpliwości to zawsze możesz skonsultować ze sprzedawcami. W Motointegrator masz całodobową infolinię - proponuję abyś tam zadzwonił i dopytał. Oni mają rozpiski gdzie gdzie jakie opony pasują nie będzie lipy.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert250 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wyższy profil to nie problem gorzej gdyby chodziło o średnicę wewnętrzną opony. Najlepiej skocz do wulkanizatora zapytaj i ewentualnie przymierz jedną na miejscu. Zapewne gdy mu powiesz o co chodzi to doradzi dobre rozwiązanie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ale w necie jest pełno tych kalkulatorów w których można sobie sprawdzić jaki rozmiar będzie pasował.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi