Gość Edi1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mam problem, bo coś mam uszkodzone chyba w kostce stacyjki,lub samej stacyjce, gdyż nie działa mi chyba stacyjka, lub jej kostka? Nie działają żadne kontrolki na tablicy rozdzielczej, po przekręceniu kluczykiem w stacyjce nic nie działa. Wiem na pewno, że jest urwany główny przewód prądowy, przy samej kostce. Ale po podłączeniu go na krótko działał rozrusznik, po zwarciu przewodu ze stykiem rozrusznika działał rozrusznik, ale wciąż nie świeciły kontrolki, jeszcze chyba działa tylko dmuchawa od wentylatora. Samochód to: OPEL VECTRA A 1.6i 1994r. PROSZĘ o jakieś fachowe wskazówki, z góry dziękuję !   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zdemontować kostkę i stacyjkę. Mogło się złamać pióro stacyjki przekręcające kostkę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi