Gość gruby_marek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam, Jestem tutaj pierwszy raz dlatego prosze o wyrozumiałość Moje żona jeżdzi Oplem Corsą C, niestety w oryginalnym kluczyku wyłamały się switch-e od pilota. W serwisie za samą elektornikę, którą potrzebuję zażyczyli sobie 220 zł, ale niestety kolejne 180 zł za programowanie... Mam pytanie, czy można wykonać to samodzielnie czy będę zmuszony zrobić to w serwisie? pozdr Marek   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Możesz sam spróbować, wskakujesz do samochodu zamykasz drzwi przekręcasz kluczyk w pozycję zapłon i naciskasz na pilocie (kluczyku) dwa przyciski jednocześnie, jak wszystko będzie ok to centralny powinien zamknąć i otworzyć drzwi i klucz jest zaprogramowany jeśli się tak nie stanie to klucz można zaprogramować z komputera w serwisie, taniej chyba będzie wymienić uszkodzone przyciski w starym pilocie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gruby_marek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dziekuję za informację. Mam pytanko jeszcze, czy jest możliwość wstrojenia innego pilota dotego auta? jesli tak to jak? - tak samo jak podaleś?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Można programować inny pilot ale to nie zawsze tak działa jak byśmy myśleli muszą pracować w tym samym paśmie a to już jest problem by taki dobrać.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Daj przyciski do przelutowania, koszt nowego klucza już znasz...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vis1966 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Można programować inny pilot ale to nie zawsze tak działa jak byśmy myśleli muszą pracować w tym samym paśmie a to już jest problem by taki dobrać. Możesz na szrocie dostać za grosze z innej corsy i zwykłym opcomem można dodać innego pilota. Ale musisz znać Car pas.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi